fbpx

Bemutatkozás

Tevékenységünket az élet teljes spektrumára szeretnénk kiterjeszteni. Minden területére a legépítőbb, legtöbb jót tartalmazó megoldásokat keressük. Megvizsgálunk minden fellelhető hiteles forrást, gyártói referenciákat, majd miután mi is gondosan teszteltük és meggyőződtünk arról, hogy hatékonyan működő termékről vagy hasznos tevékenységről van szó, csak ezután kínáljuk azokat ügyfeleink részére.

Partnereink

Szerződéses partnerei vagyunk a KRPAN és a PALMS erdészeti gépeket gyártó vállalatoknak.

Krpan

Cégünk legalább 3 erőteljes indok után dönt egy termék vagy szolgáltatás felvétele, kínálása mellett. Ennél a gépcsaládnál ezek a következők:
  • előállításuk egy olyan gyárban történik, amely az általa felhasznált energiát saját maga számára megtermeli,
  • nagyon hatékonyan lehet ezekkel a gépekkel dolgozni hosszútávon, így a működtetése is kevésbé terheli a környezetet,
  • mindezt úgy kínáljuk Önöknek, hogy az ára szinte a legalacsonyabb a piacon, ami azért is fontos, hogy minél szélesebb körben elterjedjen.

Palms

Gyárlátogatással kezdtük az ismerkedést, amelynek során a következő nyomós indokok erősítettek meg abban, hogy érdemes együttműködni velük:
  • 20 éves tapasztalat az erdészeti pótkocsik és daruk gyártásában, gépeik nagyon tartósak és hatékonyak,
  • a védjegy: Egyszerű, jó gépek
  • 1 tulajdonosé, akinek a legfontosabb a boldog és elégedett ügyfél,
  • folyamatosan fejleszt, korszerűsít a gyártásban (pld: új gépek beszerzése) és a termékeket is folyamatosan korszerűsíti,
  • a tulajdonos szavai: „A bizalom egy olyan érték, amely sok hűséges ügyfelet szerzett nekünk.”
Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen kiváló termék és olyan gyártói filozófia, amely magyarországi forgalmazásra érdemes.

Gépbérbeadás

Örömmel vágtunk bele új szolgáltatásunkba, mely az eddigiektől ugyan egy kicsit eltérő területet érint, de mindenképpen hasznos, segítő tevékenység. Már régóta szerettünk volna a munkagép piacon, annak is a gépbérbeadást érintő szegmensében tevékenyen részt vállalni. A piacon jelen lévő kínálati oldalt körbejárva találtunk rá a YANMAR cég által gyártott mini kotrógépekre. Több felhasználói vélemény és tapasztalat után döntöttünk úgy, hogy 2 db gépet állítunk az Önök szolgálatába. Kínálatunkban szerepel 1 db Yanmar SV18 és 1 db Yanmar SV26 minikotrógép, melyekkel leegyszerűsödik egy kisebb földmunka végzés, árokásás, telekalakítás, útkarbantartás stb.

db Termék
db Elégedett ügyfél
m2 Telephelyünk
db Partner

Adalékok

Felgyorsult világunkban a járműhasználat elengedhetetlen. Azonban a gépjárművek ólmot és szén-monoxidot bocsátanak ki, melyek nagymértékben károsítják környezetünket, egészségünket. Ugyanakkor van lehetőségünk arra, hogy a járműveink által kibocsátott káros anyagot csökkentsük! Cégünk két megoldást is ajánlj arra, hogy hozzájárulhassunk a környezet megóvásához, ezzel együtt kíméljük és kényeztessük járműveinket és ez nem utolsó sorban költségtakarékosságot is eredményez számunkra. Ez a párosítás ritkán fordul elő miszerint ”Pénzmegtakarítás környezetvédelemmel„ mert ami környezetbarát, az általában drága, ami viszont pénzmegtakarítás, az nem mindig környezetbarát. Erre a megoldásra érdemes figyelmet szentelni a mai benzin- és gázolaj árakat tekintve és szintén fontos és aktuális a környezet védelme is. Termékeinket saját magunk is teszteltük a forgalmazás megkezdése előtt, különböző évjáratú, márkájú személyautókon, teherautókon, mezőgazdasági gépeken, hajókon. Minden esetben tapasztaltunk üzemanyag megtakarítást és számos egyéb pozitív változást.

DynoTab

Az első az üzemanyag-kezelés professzionális adalék-anyaggal: DynoTab, ami ideálisabb égést eredményez, minek következtében jelentős megtakarítást érhet el járműve üzemanyag-fogyasztásában, kíméli annak motorját, akár 50 %-kal csökkentheti a káros anyagkibocsátást. A gyártó cég idén 20 éves és közel negyven országban forgalmazzák termékeit. Ezek a tények mindenképpen igazolják a cég életképességét és a termék hatékony működését. Ezt a tényt saját tesztjeink is bizonyították.

NanoEnergizer

A másik megoldás a NanoEnergizer motorolaj-adalék, melynek használatával nemcsak üzemanyag-fogyasztás csökkentést érhetünk el, hanem jótékony hatással van a motorra, csökkenti a motorzajt és a teljesítmény értékben is nagyfokú javulást érhetünk el vele. Jelentősen csökken a motor belső súrlódási ellenállása és persze ez a káros anyag kibocsátás mennyiségére is kedvező hatással van. Életünk számos területén találkozhatunk a nanotechnológiával és a kerámia bevonatokkal . Mindenhol meg is állják a helyüket úgy, hogy számos területen eddig még nem látott eredményeket érnek el velük. Így van ez a mi termékünknél is. Több nagy gyártó jóváhagyása mellet TÜV engedéllyel is rendelkezett, amikor megismertük . Ezt is többféle járműben teszteltük (személyautó, teherautó,mezőgazdasági gép, hajó), mindenhol jelentős és valós változásokat tapasztaltunk.

Részletes információk

Mindezek természetesen nemcsak költségtakarékosság szempontjából fontosak, hanem környezetünk megóvása érdekében is, hisz a káros anyag kibocsátás mértékének csökkentése minden embernek fontos szempont kell, hogy legyen, ha azt akarjuk, hogy gyermekeink, unokáink itt, ezen a csodálatos bolygón nőjenek fel és éljék életüket. Osztjuk azon nézetet, miszerint "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön."

Termék megtekintése:
 DynoTab
 NanoEnergizer