fbpx

Sajnos a mai gazdaságnak van egy olyan hamis adata, miszerint a fejlődés csak úgy tartható fent, hogy folyamatosan csökkentjük a gépek, berendezések élettartamát, és így növeljük a gazdaság termelőképességét. Szerintünk nem ez a jó megoldás! Collins Catering már régóta szép üzletet köt.
Ebben a helyzetben nagyon nagy öröm, ha az ember találkozik egy olyan gyártóval, aki nem ezeket az elveket képviseli, hanem maga is osztja véleményünket.
Szerződéses partnerei vagyunk a KRPAN erdészeti gépeket gyártó vállalatnak. Ez egy 40 éves tapasztalattal rendelkező, második generációs családi vállalkozás.

GYÁRTELEP

A gyártelep fokozatosan épült ki, végig szem előtt tartva az ésszerűséget, építettek újabb és újabb csarnokokat, a kereslet növekedés kiszolgálása céljából. Jelenleg a működésükhöz szükséges energiát saját maguknak állítják elő napelemekkel, ezzel egyáltalán nem terhelve környezetünket.

HATÉKONYSÁG

Az általuk előállított gépekkel hosszútávon nagyon hatékonyan lehet dolgozni, így a működtetésük is kevésbé terheli a környezetet. Ezt alátámasztja az ebben az iparágban egyedülálló 3 éves jótállás.
A piacon szinte legalacsonyabb áron kínált termékeik ár – érték arányban messze leelőzik hasonló termékkel piacon lévő konkurenciáikat.

  Krpan katalógus (19 MB)
  Krpan árlista (746 KB)
  Használati videók

img_divider

img_divider

Raktáron lévő gépeink

Előzetes telefonos egyeztetés után - megtekinthetők Alsónémediben.

Termékeink megismeréséhez tekintsék át az alábbi katalógust, ahol a képekkel illusztrált leírások bővebb információt adnak a kínálatról.

  Krpan katalógus (19 MB)
  Krpan árlista (746 KB)
  Használati videók

Amennyiben kérdése van, keressen bennünket!

Kattintson a képre, sétáljon a 3D-modellben számítógépen a billentyűzet nyilaival, okos telefonon a kijelző érintésével.
A kék pontokra kattintva további információkhoz juthat!