fbpx

Hogyan került a Palms cégünk látókörébe?

A márkát már évek óta ismerem, tudom, hogy jó minőségű, ár-érték arányú, kiváló gépeket gyárt. PAFP-nek új kampánya van. Egy jó barátom használ egy ilyen pótkocsit, 9S típust 700-as daruval, A7-es mechanikus tömbbel. Nemrég jártam nála, kérdeztem, hogy milyen a pótkocsi? Majdnem kiugrott a bőréből, azonnal indította a traktort és mutatta, hogy milyen gyors, milyen ügyes a pótkocsi és a legfontosabb, hogy nagyon szeret vele dolgozni. Ez nekem elég volt a továbblépéshez, személyesen látogattam el a gyárba, ez nálam mindig az első lépés, hogy saját magam győződhessek meg a cég filozófiájáról, a minőségről, tartósságról és megbízhatóságról.

Folyamatosan fejlesztés, korszerűsítés!

A második képen a tulajdonos áll mellettem, aki igazán jó ember, az édesapjával ketten alapították a céget és hozták létre a gyárat lassan 30 éve. Állítása szerint neki ez hobby, de szereti az elégedett vevőket, számára fő a használhatóság, tartósság, minőség. Folyamatosan fejleszt, korszerűsít. Kérdeztem a legnagyobb piacairól, amelyek a német és osztrák vásárlókból állnak. Úgy gondolom, hogy ha ezek a gépek ott megállják a helyüket, akkor nálunk sem érheti őket kritika.

  Palms katalógus (6,9 MB)
 Használati videók

 

img_divider

img_divider

Raktáron lévő gépeink

Raktáron lévő gépeink - előzetes telefonos egyeztetés után - megtekinthetők Alsónémediben.

Termékeink megismeréséhez tekintsék át az alábbi katalógust, ahol a képekkel illusztrált leírások bővebb információt adnak a kínálatról.

  Palms katalógus (6,9 MB)
 Használati videók

A bemutatkozó videó is mutatja, hogy a gyár rendezett és szép, profi gépekkel dolgoznak, amely a minőséget is garantálja. Ajánlom figyelmükbe ezeket a kitűnő gépeket.
A fenti bemutatkozó videó is mutatja, hogy a gyár rendezett és szép, profi gépekkel dolgoznak, amely a minőséget is garantálja.
Amennyiben kérdése van, keressen bennünket!