fbpx

Vásárlási feltételek

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Clear-globe Webáruház rendszerének, úgy kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatót. Szolgáltatásunk igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyetértsen és kötelező érvényűnek tekintse magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben készséggel állunk rendelkezésére.

Webshopban megvásárolható termékeink:

  1. Üzemanyag adalékok: DynoTab EcoPack, DynoTab XL, DynoTab Industrial
  2. Motorolaj adalékok: Nanoenergizer All in One, Nanoenergizer Smaller

 

Vásárlás, megrendelés: webshopunkban csak akkor tud vásárolni, ha regisztrál. Ezt a megrendelés folyamán is elvégezheti.

  1. Termék kiválasztása és kosárba helyezése
  2. Tételek és szállítási költség ellenőrzése
  3. Új felhasználók szállítási adatainak rögzítése, vagy régi felhasználók bejelentkezése
  4. Az adatok kitöltése, vagy a belépés után a megrendelés automatikusan elküldésre kerül, melyről megadott e-mail címére visszaigazolást küldünk.
  5. A terméket előre utalás esetén az összeg jóváírását követően, postai utánvét esetén pedig azonnali feladással a Magyar Posta szállítja ki 3-4 napon belül.

 

Szállítás:
Termékeinket a Magyar Posta szállítja házhoz 3-4 napon belül. A szállítás költsége Magyarországon belül egységesen 1000 Ft. Előre utalás esetén a szállítási költséget Eladó átvállalja.
Fizetés:

  • banki előre utalással,
  • postai utánvéttel,
  • személyes vásárlás esetén készpénzben.

 

Elállás lehetősége:

A Vevő az Eladóval kötött szerződéstől 8 munkanapon belül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette.

Fogyasztói kifogások kezelése:
A vásárló kifogásaival, panaszaival az alábbi helyekre fordulhat:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Cím: 1088. Budapest, József krt. 6.
Telefonszám: +36 1 459 4800
Fax: + 36 1 210 4677